VIDEOCLIP

Com a projecte de final de curs, havíem de fer la realització d'una peça audiovisual. En aquest cas, el projecte realitzat es un videoclip.




VIDEOCLIP- idea principal
Cançó: Back in the day: Hofnar & good luck
Localització: Platja de Badalona
Vestuari: Roba casual, ulleres de sol, bossa.

El videoclip representarà la història de dues noies, que fa molt temps que no es veuen, i que recorden un dia que van passar juntes a la platja de Badalona. Finalment, es retroben després de temps, s’abraçen, i marxen juntes.

Una primera noia (Andrea), observarà amb un ordinador fotografies d’aquell dia. La càmera s’endinsarà dins aquest i començarà la cançó. Seguidament hi haurà vídeos d’aquell dia, caminant per la platja a la bora del mar mentre canten. Després, aniran fins a una cafeteria, allà prendran alguna cosa mentre van camí el pont de Badalona. Un cop allà, el recorren   mentre riuen fins arribar a la plataforma final. Un cop allà, col·locaran un candenat entre les dues a la reixa del pont.
El record d’aquell dia, acabarà amb imatges de paisatges i el so del mar.
Finalment la imatge sortirà d’un mòbil, on és seguiran veient imatges d’elles. Aquí és l’altra noia (Sara), qui està mirant les imatges. Poc després, arriba l’altre noia, es retroben després de molt temps, s’abracen i marxen juntes

La cançó parla del mar, l’oceà, dels dies que passaven juntes i poder tornar.

“Tornar als dies en els quals solíem córrer. Mans amunt, mans amunt”
“Sense complicacions, sense remordiments”
“T’estimo com el so de l’oceà, al ritme de l’emoció..”
“Només conversacions, sense segons pensaments…”

GUIÓ TÈCNIC



Comentarios

Entradas populares de este blog

TIPUS DE MUNTATGE EN EL CINEMA

Pràctica de la càmera

Gèneres fotogràfics