Tendencies fotogràfiques 2017

Hola! L'entrada d'aquesta setmana tracta sobre les tendències fotogràfiques actuals. Ens ajudarà a posar-nos una mica al dia! Aquí en tenim uns exemples.

Sara.


1) Selfie: autofoto o autoretrat fet per un mateix amb un telèfon intel·ligent , una càmera web o una càmera digital, per ser compartida, en general, a través de xarxes socials o plataformes de microblogging, com Facebook, Instagram o Twitter.



2) Usie: Aquestes autofotos estan caracteritzades perquè apareixen diverses persones, al costat del personatge principal

.






3) Lifestyle :Ha arribat l'hora de dir-li adéu a la fotografia tradicional amb poses. Les persones estan buscant fotografies que s'identifiquin més amb la seva vida real. Centra't en captar persones comuns i corrent fent el que farien en el seu dia a dia: llegint un llibre, fent exercici, mirant un paisatge, tocant algun instrument, entre d'altres.





4) Fotos sota l'aigua: Són fotografies fetes sota l'aigua, normalment en moviment. Están fetes amb càmares sumergibles, i ultimament són tendéncia.










5) Foodporn: És una tendència relacionada amb un estil de fotografiar menjar amb alt contingut calòric i amb característiques visuals molt impactants i gairebé agressives (gastronòmicament parlant). La semàntica del concepte evoca que el menjar és tan irresistible i seductora que pot ser considerada reemplaçament del sexe.






6) Polvos de colores:
Aquest tipos de fotografies, son extretes dels festivals coneguts com, Holi Festivals. Festivals de música on la gent compra bossetes amb pols de colors,i en un moment concret tothom llença aquesta pols creant un efecte visual preciós.







7) Black and White: 
El conegut Black and white, és una frase adjectiva utilitzada sobretot en cinema i fotografia per descriure diverses formes de tecnologia visual. La fotografia en blanc i negre es caracteritza per l'absència de colorit.



8) Fotos amb drones: Drone és un petit tipus d'aparell volador no tripulat i que pot ser controlat en forma remota; un drone pot ser usat en infinitat de tasques, entre elles, fer fotografies o vídeos desde distancies molt altes per crear un efecte visual impressionant.




9) 360: 360 graus vol dir, com el seu nom indica, la possibilitat de gaudir d'un contingut no només com ho aconsegueix una càmera convencional / la vista , sinó també què passa al voltant, a sobre, a sota. És a dir: 360 graus al voltant del protagonista.





10) Gif: Un GIF és un format d'intercanvi d'imatges  i guanya popularitat gràcies al fet que és un dels arxius més compartits a la xarxa social tumblr. Consisteix en el moviment d'un o diversos fotogrames al voltant de 3-5 segons de durada i que es repeteix de manera infinita.













Comentarios

Entradas populares de este blog

TIPUS DE MUNTATGE EN EL CINEMA

Pràctica de la càmera

Gèneres fotogràfics